Snö

Nu har vi snö i Uppsala, man får lite julkänsla!! Längtar tills jag får börja pynta till helgen!
Tog lite bilder påväg till stallet, var jätte fint väder! Det blev en underbar ridtur i skogen!!Calmness

Måste bara berätta om de första gångerna jag ridit "Z". Dag 1, då var det svetsning i stallet som gällde och fullt med folk överallt, han är fyra år så det var ju lagomt spännade, men han var coollugn! Sen gick han super bra trots allt. Andra gången jag red, spöregnade det och vi hade bestämt med hans ägare att vi skulle rida ut, hon skulle visa mig några bra ridvägar. Det var storm ute och regnade nåt fruktansvärt!! Och vi red förbi hagar med skenade hästar i. Men han var lugn.. Och det var nog längesen jag frös så mycket, å då hade jag regnställ på mig.
Sist när jag red, då var det fyra lastbilar och en traktor som körde fram och tillbaka i flera timmar, de höll på att tömma gödselstacken, så några hästar va rätt oroliga, och det tog ett tag innan jag kunde smita ut utan att möta nån lastbil. Och det regnade även då. Han har även sadeltvång så det är inte bara att skynda sig upp och rida iväg. Men han var så cool så! Han är helt underbar! Och har ett riktigt babyface :-)  Det känns som vi verkligen blivit testade mentalt..  <3


Kämpigt!

Jag skulle behöva några dagar till att vila på innan den nya veckans start känns det som! Men det har varit en bra helg, va party i fredags förfest hos en kompis och sen utgång på en nation. Så kul! Det är så skönt att kunna gå ut med inte allt för mycket pengar å klara sig på det, en hel kväll, snuskigt billigt!! :-)
Imorgon ska jag iväg och rida Z, då börjars det igen, Jippie! Känns kul att komma igång igen och få träna och bara vara i stallet.
Nu ska jag sova, tidig morgon i morrn!Underbart så underbart!!!

Idag har jag varit och provridit en ny stjärna! En unghäst på 4-år, import från tyskland. Det var en sån här gång då allt bara gick så bra, när jag red så skötte han sig super bra, han var jätte trevlig och ägaren blev alldeles till sig, en riktigt perfect match som hon uttryckte sig!! :-) Vi var som gjorda för varandra, jag fick uppleva den här underbara känslan en ryttare behöver känna ibland för att bli ännu mer inspirerad och taggad! Det var helt underbart! Så nu ska jag börja träna och utbilda häst igen! Så spännade och roligt. Men nåt som är säkert är att jag inte ser framemot cykelturen till skolan imorgon, jag känner redan nu att jag har lite ont i baken :-/  Jag tog nyss en het dusch och satte på mig varma sköna kläder, så nu ska jag se ett avsnitt av gossip girl och bara njuta av stunden och känslan!

Frosty

Idag har min sambos pappa och respektive varit och hälsat på, vi kom precis hem från en trevlig middag på Akropolis en grekisk resturang, det var så himla gott!!

Jag har börjat känna mig jätte less på mitt hår för tillfället, jag tänkte jag skulle spara ut det, så det blir hyffsat långt iaf, men jag verkar inte klara av att ha det speciellt långt just nu.. Och fattig student som man är så känns det ju lite trist för jag har väldans stor lust med att gå till en riktigt bra frisör som färgar det i nå speciella  färger och göra en lite annorlunda frisyr, så just nu letar jag runt på olika frisörers hemsidor.. 

Det snöa här igår!! Och idag har det varit minusgrader, vattenpölarna har varit frusna hela dagen! Lite halvjobbigt om det blir så halt så att jag måste gå till skolan i veckan, det kommer att ta rätt lång tid jämfört med att cykla. 

RSS 2.0