Säkert!

Oj vad jag ligger efter i uppdateringen om vilka band/artister jag har vare och sett nu på slutet. Förra helgen såg jag Nina Kinert idag har jag sett Säkert! och Ludwig Bell. Jag har lite bilder som jag tänkte försöka lägga upp sen oxå. Men ni får ha is i magen, det kommer snart.

När jag hör sån här musik blir jag så inspirerad att själv börja skriva, jag kan inte sjunga eller spela nåt instrument.. kanske kan jag skriva?!

Det är kallt nästan höst nu Jag går runt ditt kvarter Fjärde gången den här kvällen Vem räknar på det Ser det lyser en lampa Lägenheten bredvid din Hon som bor där Såg alltid på dig På ett särskilt sätt Jag kände igen den Jag hade samma blick själv När jag stal dig från Helene Varje träd har en rot Varje hus en byggd grund Det är bara min som ryckts bort från mig Gud, när ska jag bli fridlyst Slå upp i en bok Hon är en ovanlig art Så förbjudet att såra Sätt henne tillbaks där hon stod Jag har en Elle i min väska Så att det ska se ut Som att jag sitter och tar det lugnt bara Inte går patrull som förut Elle, när ska det bli inne att vara som jag Blek och feg och sävlig och lat Jag har köpt varje nummer Elle sen 96 Men det som fortfarande gäller är Vacker och lycklig Och just nu kjol med särskilda veck Det är mörkt nästan natt nu Jag går runt ditt kvarter Knack på axeln Det är Helene som vanligt Du lämnar oss aldrig Vi går runt kvarteret Vi blir bara fler och fler

Sing of love

Okej, ja det kanske är lite synthare i mig ändå och I like It!!

Kite – Jonny Boy är ett svenskt band som förövrigt spelar på Arvika i sommar.

Ladytron – Destroy Everything You Touch är från filmen Mammut, sjukt bra musik i den filmen.

Jag vill ha! Ge mig..

Ja jag har haft ett sååånt stort sug efter att tatuera mig igen, jag har egentligen redan bestämt mig, det är bara en ekonomisk fråga. Ibland måste jag bara surfa runt lite och kika på olika bilder... åååhhh jag e så sugen! Förresten så hitta jag världens sexigaste man, enligt mig. Om jag ändå hade en sån här hemma ;)

Jag känner mig sjukt ungdomlig nu, men shit vad han är het! (Johnny Depp... för er med mindre koll ;)

du var nästan som en kärlek

Tre gamla favoriter är tillbaka. Hörde Autisternas nya singel på radion idag, samt en nypremiär för Miss Lis nya singel. Båda var helt klart godkända. Miss Li har lagt in en lite hårdare klang i den nya låten, men jag gillar det!

Autisterna- Rachael Ray
Miss Li- I Can't Get You Out Of My Mind
Veronica Maggio- Jag kommer

Tyvärr kan man inte höra på Miss Lis låt ännu, med Musikguiden i P3 skulle lägga upp nåt klipp så man kan lyssna lite där. Men den kommer nog strax ut som singel. Ha tålamod gott folk.
Veronicas låt måste jag själv lyssna mig in lite mera på för att kunna ge ett utlåtande.I can´t keep tracking my time. I lose it. All the time

 

En ny musikvideo på Track of time, med Anna Von Hausswolff


En nyfödd pyromanOkej, sätt på den här låten och läs sedan texten här nedanför.

Frustrerad, arg, överraskad, besviken, bitter, chockad, ensam, förvånad, förvirrad, generad, hatisk, hjälplös, ilsken, irriterad, ledsen, likgiltig, matt, missnöjd, nedstämd, nere, ointresserad, otillfredsställd, osäker, perplex, rasande, retlig, skamsen, skeptisk, spänd, slö, trött, upprörd, uttråkad, ångestfylld, ynklig.. överkörd.
Frågan är, är det ens möjligt att känna alla dessa känslor samtidigt?!
Jag kan av hela mitt hjärta säga att jag känner mig såhär just nu.
En springtur blir det ikväll. Jag känner en otäck känsla av adrenalin i kroppen som måste ut!


Om ni vill ha mer bekräftelse på hur jag känner just nu så läs gärna texten till låten ovan: Raubtier- Mordbrandsrök

(detta är tillfälligt, för er som oroar er)

Öronorgasm

Absolut en av de vackraste röster jag har hört. Vilken känsla! Jag är en stolt svensk.
Tips, lyssna på henne på spotify. Jag har en ny lista under uppbyggnad, tjuvlyssna gärna. Schoop schoop


RSS 2.0