R.I.P, jag förlåter dig nog aldrig

Min dator är död! Allt i min dator är borta, försvunnet.. Ibland är man äckligt naiv. Om det är något man inte kan lita på är det ju ändå tekniken.. Orutinerat! Besvikelsen är stor. All min musik.. alla mina kort, mina skolarbeten. Everything.

hopp om det omöjliga

Nu har jag haft mina första lektioner, en i matte och en i svenska. Det gick bra, Fick riktigt bra feedback! Men visst hade jag kunnat gjort vissa saker bättre.. Ja ja jag är fortfarande inte säker på om det är detta jag vill bli. Men det var en rätt mäktig känsla att sätta pekfingret mot munnen mitt i lektionen och hela klassen på 25 elever tystnade direkt!
Lite panik har jag i kroppen när det gäller alla uppgifter man ska hinna med, men just nu skulle jag bara vilja kunna känna efter för engångsskull, om det är detta jag vill göra? Och sen vill jag försöka njuta av livet, det är rätt kul att plugga, sen att jag har alla mina vänner att umgås med! Är så tacksamma över dem! Längtar till helgen! =)God natt

Och puss till min ängel på en annan plats i världen


foto :) ---> Watch uuuup!

Jag har ett virus på mitt msn som skickar ut meddelanden om nåt foto! Öppna ej det, då drabbas ni också av detta elände! Jag har inte pluggat nåt ikväll pga detta. Har försökt satt mig in i datorvärlden för att leta reda på det. Drygt, vill bara sova nu...

Young love

Feber, olidlig huvudvärk och ömmande smärta i nacke, hals och rygg. Jag hatar att vara sjuk.
Självklart faller det in på min första dag på praktiken, men jag pallrade mig dit och hoppas bara på att bli bättre.


ögongodis ;)


Shii Wii för kvinnor???

Haha! Fick detta klipp rekomenderat idag, det var rätt skoj faktiskt =)All the good girls, are home with broken hearts


Det är jättehärligt väder ute idag. Jag ska nu åka en sväng dit många vilar. Jag ska andas och bara tänka tillbaka i några minuter. Det har varit en jobbig helg på många sätt, jag behöver rensa skallen lite. Jag har stor seperationsångest.

Dagens låt:


RSS 2.0