ledtråd..


Yes!

Ja, då är man igång med ridningen igen. Känns bra faktiskt. Kul att kliva upp på en häst som är i full träningskondis! =)
Har gjort mitt första pass på gymmet också, blev body toning. Det går ut på att man kör power step blandat med styrka. Känner mig lite mör i kroppen idag, men det känns bra! Härligt att vara igång.
Snart kommer det en bildledtråd på vad jag ska göra den 3:e februari ;)

Shivering

Idag har jag haft en helt galen dag! Trots att jag sitter och tentarplugga, så blev den helt crazy! Tentan känns inte ens viktig längre.
Just nu känns det som att våren kommer bli bra och spännande. Jag ska göra en helt sjuk sak i februari. Det är galet på riktigt. Jag kommer att få en rejäl adrenalinkick!
Jag ska även testa en detox kur till veckan, jag ska köpa ett gymkort och funderar på att gå en meditationskurs. Hejhopp vad jag ska ta tag i mitt liv. Nu ska det hända grejer. Och mitt i allt så har jag fått börja rida en helt fantastisk häst. Wohoo! Mer om vad jag ska göra i februari kommer snart ;)
Kolla in denna snygga video så länge

Back in business

Tänkte bara berätta att jag tagit ett beslut i helgen angående hästarna. Jag kommer att börja rida häst nr 2. Hon med stjärnen på bilden i tidigare inlägg. Provridningen gick fint, det var en mycket trevlig häst. Och ägaren verkar riktigt schysst, nu känner jag henne lite sen tidigare då Dialog stod i samma stall som henne, boxen bredvid.

Ni får se en bild sen i lördags då jag satt på henne för första gången.
Jag har inte ridit riktigt sen i våras pga Dialogs problem med ryggen, så jag kände mig ringrostig. Men det var kul att vara tillbaka upp i sadeln =)i hear some sound

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.
Sscchhhh...
Snälla va tyst.

Liten uppdatering

Det är den 4 januari och regnet öser ner ute. Det är trist, lerigt och dagarna är mörka. Jag håller förövrigt på att försöka att vända tillbaka dygnet och försöker att finna mina vanliga vardagsrutiner igen. Det är inte alltid lätt att ta ledigt.
Nyårsafton var galet, roligt, sjukt och underhållande. No words egentligen. Det var ett bra nyår.
Annars så håller jag på att tentapluggar på dagarna nu, jag har en tenta kvar denna termin nästa fredag ska den skrivas. Otroligt opepp.
Jag måste även ta beslut angående några hästar som jag fått erbjudande på att rida. Jag har provridet ett sto, det kändes faktiskt rätt bra. Men jag funderar fortfarande, helt ärligt har inte lusten att gå till stallet kommit tillbaka än. Jag funderar på om jag bara måste bestämma mig och sen ta tag i det.
Den andra hästen är ett sto som tävlar jätte mycket, hon är riktigt fin och jag har fått ett riktigt bra erbjudande från hennes ägare. SKa dit och provrida nu i helgen eller nästa helg. Men jag får dåligt samvete för jag vet inte vem jag ska välja, det finns fördelar och nackdelar med bägge alternativen.
Kanske ska jag rida båda två? Om jag tar på mig bägge hästarna så kommer jag kanske rida lika mycket som när jag hade Dialog, fast nu får jag mer variation.
Ja jag får fortsätta fundera lite tror jag.
Men ojoj vad jag saknar Dialog! Hans underbara personlighet och närvaro. Kärlek.

 

Här är två bilder på de båda stona faktiskt.

RSS 2.0