Färgade linser, helt gratis!

Jag hittade det här otroligt roliga erbjudande idag, jag har faktiskt funderat på att testa färgade linser för skoj skull, för att se hur man skulle se ut i en helt annan färg och jag tänkte ta chansen nu! :-) Om ni är en bloggare själv så gör det ni också, gå in på www.fargadelinser.com och få ett par helt gratis!
Jag längat redan tills jag får hem dom!!

Ibland bara hatar man...

Vad gör man när man väntar på ett besked som kan förändra hela ens liv?! När man måste fundera på att lägga ner det man bryr sig så otroligt mycket om och det man är uppvuxen med, man har inte levt något annat liv och är så himla nöjd med det och lycklig!
Hur skulle det kännas att förlora det man älskar mest av allt och dessutom livnär sig på? Att själv måsta ta beslutet om att sluta med allt man byggt upp och att sen inte veta om man får behålla det som man kan ha kvar, att ta ett beslut om liv och död, att mista de man älskar som mest? Att finna nya lösningar som man egentligen inte vill genomföra för att man vill ha det gamla tillbaka! Det är en skrämmande tanke, tänk er själva att sälja erat hem som man har bott i hela livet och är så hemkär i, man skulle absolut inte vilja bo någon annanstans för det är där du hör hemma! Det är ditt hem, din gård, din skog, dina djur och din familj! Ditt liv...

Typiskt!

Ibland har jag bara så många tankar och funderingar, som brukar vara riktigt roliga, intressanta och knäppa. Jag är en liten "funderare" så de finns där rätt ofta, kruxet är bara att om jag inte skriver ner dom på en gång så försvinner dom.. tyvärr..
Idag hade jag en sån där bra fundering och nu när jag satte mig framför datorn så kom jag inte ihåg den.. helt borta!! :-(  Inte konstigt jag uppdaterar min blogg så sällan.. 

RSS 2.0