Impad av SVT

Jag måste bara hylla den/eller de som har valt musiken till alla sammandrag i OS, riktigt bra musik! Jag tror heller inte att vem som helst skulle ha valt det sortsens musik, jag blir himla nyfiken på hur personerna ser ut, alltid kul att se människor med samma musikstil som en annan! De har bla spelat Thåström, Donkeboy och [Ingenting]! Hyllning till dem iaf! =)

Plusgrader

Jo jag var ju och kollade på Hästpojken förra lördagen, det var bra, det bästa på hela kvällen faktiskt. Det var en genombra kväll med trevligt sällskap och mycket folk. Tyckte att spelningen var riktigt bra, över förväntan! Nu klarar jag mig i några veckor tills jag får abstinens igen och måste iväg och kolla på nåt live! =)
Denna helg har varit fantastiskt lugn, jag behövde en sån helg känner jag. I lördags hade jag morgonfodring i staller, klev upp kl 05.00 var där i 6h, var ute i skogen på en ridtur och han var så otroligt fin!! Riktigt maffig.
Senare på kvällen hade vi tjejkväll i bastun och film efter det. Idag har jag bara gymmat och hängt med en kompis, annars slöat framför tv:n. Jag kan inte ens plugga för boken jag ska läsa tills på tisdag ligger hos posten :S

 

 


Save It For Someone Who Cares

Tentan avklarad! Nu ska jag ha en helt ledig helg, jag ska inte röra skolböckerna i helgen! Ikväll blir det hockey och slappaarkväll i soffan bara =) Underbart!
Och imorgon är vi ett gäng som ska se Hästpojken och rocka loss! Längtar!!!!
Hitta en ny låt jag gillar, ska ta mig tid och lyssna igenom deras låtar för att se om det e nåt bra ;)
Denna låt är iaf grym!! Njut!Laddar

Jag laddar inför helgen, jag ska se Hästpojken spela på V-dala! Hoppas på en grym kväll! =) Hans senaste skiva snurrar runt runt i pauserna på mitt tentaplugg för att jag ska kunna dansa och sjunga med på lördag.
Jag längtar!
Nu blir det kvällsprommis med hunden, sen ska jag somna till kurslitteraturen igen...
Ferry, gift dig med mig!

Oj vad underbart det var att se Björn Ferry ta guld idag! Han var helt otroligt, det va jättekul verkligen och förmodligen mycket större än jag kan ana. Även Anna-Carin gjorde ett bra lopp i damernas jaktstart idag, lite irriterande att funktionärerna strular till det i starten i båda loppen, otroligt onödigt! Ja och som ni då kan lista ut så har jag pluggat alldeles för lite ikväll då jag blev kvar framför tv:n... suck. kl är 23.13 just nu och det är dags att inse att jag måste läsa lite innan jag kan somna med gott samvete. Ne nu blir det först en hundpromenad i kylan.
Sleep well!

Bild lånad av Unt.se


Dangerous

Nu har även jag sett den, bättre sent än aldrig kanske. Det var ju lite coolt att man tillhör den generation som är bland de första att få vara med om 3D på bio, ja det är Avatar jag snackar om. Vi var in till Stockholm igår och gick på bio, salongen tog över 900 platser, det var coolt! Sen att blicka ut över salongen och se alla sitta med sina 3D-glasögon var ändå en ganska häftig känsla.
Storyn var ju sådär måste jag säga, men det var 3D effekterna som var coola, lite läskigt i början innan man blev mer eller mindre van.
Jo va till frissan igår oxå, har gjort en liten förändring kan man säga ;)
Nu, åter till plugget.


Man måste upp och leva fast man faller isär

Idag har jag haft en ledig dag =)
Men jag skall avsluta den med att läsa ett kapitel tills morgondagens seminarium.


 

Lite lika är dom, fast ena ser drogad ut här och den andre ser inte ut att vara allt för glad för tillfället.

 

Natti


pix från stallet

Laddar upp lite bilder. Var som sagt i stallet idag, det var kanon väder och vi var ut och racade i skogen! Så kul =)Jag minns hur du ser på mig och håller om mig så lätt du kan

En som jag känner mår väldigt dåligt, det är en otroligt jobbig känsla av att vara så fruktansvärt hjälplös, jag kan inte göra något annat än att på avstånd visa att jag finns och bryr mig. Det är tufft, man känner sig liten och betydelselös.. Nu är det säkert inte så, men det är så det känns. Inte för att jag kan göra någon större nytta om jag är där heller, det är inte där problemet ligger. Usch, varför ska allt vara så komlicerat jämt? Kan inte folk som förtjänar att vara lycklig få vara lycklig, i alla fall ett tag då om det ska vara så himla svårt, halva livet kan inte vara för mycket begärt?! Jag blir bara så less att höra och se folk må så himla dåligt hela tiden, varför är det såhär? Är vi för dåliga på att ta tag i våra egna problem, eller är det något annat som ligger till grund för detta? Jag blir ialla fall ledesen över detta, tycker att det är onödigt.

Jag har grymt mycket i skolan nu, det märks att man gått upp ett steg. Jag är lite för sressad, känner att man får ångest och inte riktigt vet vart man ska börja. Jag kommer gräva ner mig i arbete nu ett tag framöver, har salstenta den 19/2 också. Men men, jag ska vara bättre denna termin än förra!

Imorgon ska jag upp tidigt och åka till stallet så att jag kan fortsätta plugga när jag kommer hem. Måste bara somna i tid så jag kommer upp, var så oerhört trött idag när jag kom hem från skolan, har nog en liten förkyldning i kroppen.

Jag har faktiskt invisterat en kamera! Så bilder kommer sen när jag känner att jag har tid.=)

 

 


RSS 2.0