Vous me manquez tellement

Det var verkligen trevligt på gasquen (gasken) igår, jag var inte alls motiverad under dagen, jag var missnöjd med det mesta, men fick tillslut till en frisyr jag var väldigt nöjd över. Makeupen gjorde jag inte så avancerad, men det kändes bra när jag drog mig ner på förfesten, kändes lite ovant att vara uppklädd dock.
Middagen var god, och jag fick sitta bredvid Sanna vilket va kul, vi behöver lära kännan varandra så det var lyckat! Det var massor utav skålar och visor som skulle sjungas under middagen och det hände massor utav saker hela tiden. Min röst svek mig lite på slutet av kvällen och den har inte varit helt kry idag. Men runt två tiden drog vi vidare till Norrlands och jag tror vi var där till fyra, lite läskigt det där med tiden, antingen håller min telefon på att dryga sig med mig eller så har jag kastat om ordningen på kvällen?! Skumt var det iaf, jag kollade nog inte på klockan själv en enda gång på hela kvällen, men folk sa att klockan var över fyra när vi var på norrlands, strax efter det gick vi vidare hemöver. Jag var hemma kvart över fem. Men det skumma är att jag fick sms av tre olika personer och de var efter att jag kommit hem, min mobil säger att mottagartiden var, 02.58 på ett och 03.09 på det andra och båda dom frågade om jag kommit hem oskadd, på det andra smsen som var från samma person som jag är säker på skickade innan de två första visar tiderna 03.53, 04.22.. Så skumt! Sista personen jag fick meddelande av som jag är rätt säker på var det som hade avsändartiden 03.09, förklara det för mig? Min mobil är helt fucked up!  


Godnatt


Jag fattar alltihop

Tänk om man kunde styra över vissa saker, tex händelser eller framtiden, bara lite småsaker, lite halvelaka saker. Skulle man kunna bli mer tillfredställd utav det? Hämnd, det är en dålig lösning jag vet, men känslorna tar över ibland och man önskar att man inte vore så ensam om saker och ting. Är det tillräckligt elakt att bära på vetskapen om att en människa inte kommer att må ärligt bra om denna inte tar itu med sina personliga problem? Kanske aldrig bli lycklig, bara ett falskt och ytligt yttre som speglar ett liv som många strävar efter ovetandes om känslorna bakom fasaden? De flesta som fått äran att stå nära är medveten om förändringar som måste ske för ett förbättrat inre, hur lyckas man påverka en sån instängd person som vägrar ta tag i sitt eget liv? Är det rädsla, envishet, okunskap, tjurighet eller tycker man bara synd om sig själv eller rent utsagt gett upp? Det är tragiskt, man kan inget göra för att påverka, beslutet är ditt, det är personligt. Men du kommer aldrig att få känna verklig lycka om du stänger alla ute och låtsas att allt är bra. Eller låter allt gå ut över andra och du står själv kvar. Du tar fel beslut som skadar dig mer än du tror. Du är den fegaste människan jag känt och du kommer förmodligen alltid att vara det. Hämnden kanske inte behövs längre? Vem är det som mår dåligt? Hurra för utveckling och modet att ta tag i svårigheter som man konstant utsätts för. Var stark och va dig själv!

Gask

Ja jag har bara en värdelös webkamera, men detta hade jag tänkt ha på mig imorgon blir det godkänt?


How You Remind Me

Just nu känner jag mig så stressad så jag vill bara lägga mig ner och dö.. Jag har kommit fram till att jag måste skriva en kom ihåg lista över morgondagen annars kommer jag glömma bort mer än hälften. Den måste nästan innehålla klockslag och steg för steg, Shit! Jag vet inte hur jag ska få de närmaste dagarna att gå ihop. Och apropå allt så ska jag ju på den omtalade gasquen på lördag och tro det eller ej men med min tur så har jag under dagen som gått behandlat en början på ett munsår med krämen Anti, som jag absolut inte rekomenderar. Det är 2gram i en liten liten tub som kostar 100:- och hjälper inte ett skit! Jag kommer alltså att ha världens fulaste och största munsår på lördag och inte nog med det så har jag blivit super känslig mot någonting som jag inte lyckas lista ut vad det är över så jag har utslag på halsen, nacken och ansiktet! Jippie!!! Det som skulle fattas nu är att jag förstör klänningen och gör bort mig totalt under lördagkvällen?! Vad tror ni, hur kommer min kväll bli? Som en bal på slottet..


Plugg

Love


Dom tomma stegen

Jag har precis varit ute på min och hundens kvällspromenad, efter en lång pluggdag! Det var härligt, förutom att medans jag skrev ett sms så hörde jag ett krasch under min högra sko, jag ignorerade det och hann ta två steg till och det lät likadant under den andra skon, och gissa? Jag har dödat två sniglar!! Jag brukar verkligen försöka hålla koll på dem.. Sorgligt.
Sen pratade jag med min storebror i ca 1h, det är så skönt att prata med honom och gå samtidigt, han lyssnar så bra och kan få mig att tänka på bättre saker! Tack för att du finns där för mig.
Annars känner jag mig super stressad, ska gå förbi frisören imorgon och hoppas hon kan klippa luggen igen och höra om hon har något tips på en enkel uppsättning till helgen. Jag ska ju på gasque i helgen.. Spännande, ska ha finklänning, försöka lägga en makeup, se bra ut i håret och hinna hitta ett par skor. Sen har jag tenta på tisdag som gör mig hyper stressad! Har några presenter jag måste fixa imorgon oxå, alla fyller ju är nu.. Annars är det lungt ;)

GodnattSweet Dreams

Igår var jag på tjejkväll, det var trevligt. Hon vi var hem till kom från Canada, så ja det var engelska som gällde hela kvällen lång. Vilket tillfälle att träna upp den! Jag och en annan tjej sa väldigt mycket, yeah, wow, mmm, ahh, okej osv, man kan bli lite osäker när man inte är van att prata engelska vardagligt. Kvällen blev väl lyckad, lite mkt alkohol kan man tycka så här dagen efter, har haft världens jobbigaste skallebank.
Jag pallrade mig iväg till stallet ikväll, hade insläppet, sen red jag oxå och av någon anledning är alla hästar crazy just nu så det är extra spännande =)
Annars har jag pluggat alldeles för lite och känner mig mega stressad. Jag behöver ladda om till helgen då jag ska på min första gasque, spännande. Hade tänkt försöka gå ner på stan för att kolla om jag hittar en grå kavaj att ha över klänningen och ett par skor.. Suck har inte tid till allt denna vecka.

VackertR.I.P

Poison

Dåliga tankar snurrar runt i huvudet, vad är rätt vad är fel? Vad är bäst? Vad blir bäst? Hur tänker andra människor? Vad händer härnäst? Frågorna blir oändliga och total känslomässig förvirring uppstår. Jag är less.

Ialla fall så är jag så sugen på något gott, jag har gjort helg nu och tänkte att jag kanske får äta något onyttigt imorgon.. Men jag vet inte vad bara, önskar jag kunde hitta något gott och nyttigt som inte får smaka nyttigt för då längtar man tillbaka till det där farliga, onyttiga, söta små goda godisarna..


Godnatt


Nightlife

Här kommer några bilder på det ställe som jag vistas väldigt mycket på..
Idag var jag med om en alldeles underbar ridtur! Köpte även ett par nya ridskor idag som invigdes.
Nu är jag uppe sådär sent igen.. Börjar 08.15 imorgon och slutar 17.00, jag behöver sova!!

I´m Good, I´m Gone

Jag börjar bli medveten om det lilla som skiljer sig i den sociala samvaron här nedanför dalälven jämfört med de norrländska byarna. Eller så är det jag som genomgår en förändring och inte riktigt varit medveten om detta innan. Men jag tror det är skillnad mellan oss norrlänningar när vi befinner oss där uppe jämfört med hur man beter sig socialt här nere, det behöver absolut inte vara negativt på något vis.
Ett exempel jag kan ta upp är fester, här nere är man alltid glad, hälsar och skakar hand med folk man inte träffat förr och presenterar sig. Man tar det lite lugnare i sin alkoholkonsumtion och minglar gärna runt för att träffa nya människor. Man vill gärna klä upp sig för att se bra ut och tjejerna lägger en snygg festmakeup. Och man kramas när man skiljs åt.
I Norrland kan det gå till så att man, hejar på folket på festen, alla känner alla och man går och chillar med dom man känner. Fåtal kan ta sig i kragen och söka nya kontakter, men med såna man "halvkänner". Här görs det groggar på hembränt och folk dricker mera. Skulle det befinna sig en helt "ny" människa på festen spekuleras det lite om vem det kan vara och vilka som hon eller han kan höra till. Folk är ofta trevliga.

När man då är en tjej från Norrland så kändes det gästvänligt att komma ner hit. Personligen är det lite svårt att veta hur man ska bete sig i vissa situationer, i Norrland där man är uppvuxen där har man aldrig riktigt brydd sig över sådant då visste man hur man betedde sig i det flesta situationer, man tänkte inte så mycket på det egentligen.
Men här får man börja tänka om i sitt beteende, hur beter man sig ordentligt i en stad som denna? Eller beror allt på vilka man umgås med?
Jag trivs rätt bra ändå, kan känna viss osäkerhet, ibland ska man kramas och ibland inte, vilka ska man krama om, de man träffat fem gånger på en fest eller redan första kvällen?? Kramar man en person efter en fest ska man då fortsätta med det sen efter alla andra fester också? Jag tycker att det är intressant att kolla in vissa skillnader. Jag hade en diskussion med en tjej i helgen där vi jämförde familjer och deras olika beteenden och gästvänlighet, det var också ett mycket intressant ämne.

Nu borde jag sova, har fullt upp imorgon..
Natti

Last Goodbye

Vila i frid Lucia. Gå åter till kärleken.
You Never Got Me Right

Idag går livet vidare vara sig man vill eller ej. Det blev dyrare än beräknat.

Let It Fall

Kan man ha för stora krav på livet?

RSS 2.0