Trondheim

Nu är jag å lillebror i Norge. Det är väldigt fint här, det känns som en fiskestad, folk går i gummistövlar och långa regnkappor och det ligger en havsdoft över hela stan, rätt mysigt :)
När tåget kom in i Norge åkte vi bland höga berg, det rann vattenfall från flera ställen ner mot ån och det steg dimma från bergen. Fint var det. Testar lägger upp lite bilder.


Patti Smith

Herregud säger jag bara! Hon den powerfulla politiska superwomen vilken spelning. Jag var lite orolig innan om rösten skulle håll och att kvinnan född 1946 skulle hålla genom hela konserten, men ack så bra. Fullt ös och samma legendariska röst som alltid. Beundransvärt. Jag gick därifrån med en besvikelse, en besvikelse över att spelningen var slut.


Sommar och sol!

Yeees!!! Nu har jag semester! Det känns ofattbart. Så härligt och helt fantastiskt.
Idag var vi några som låg och stekte i sunnersta, jag läste Just kids av Patti Smith, självbiografi av henne vilket passar alldeles ypperligt då jag ska se henne spela på fredag. Sen fanns det lite ögongodis där oxå som man kände tjuvkika lite på ;)


Mycket häst nu

Yep så är det, dålig uppdatering då det känns som att jag typ aldrig är hemma. Ägnar mkt tid i stallet med hästarna. Mårran rider jag rätt mycket nu då hennes ägare snart ska föda sitt andra barn.
Nu längtar jag bara sååå mkt till semestern!


RSS 2.0