Lover I Don´t Have to Love

Vissa människor har  ju tendens att råka ut för jobbiga saker konstant, man kan ju undra vad som är meningen med det? Vissa säger att det finns en mening med allt som inträffar och att det också finns en förklaring till att vi stöter på vissa människor på vägens gång som bidrar med olika saker i våra liv som ví kanske inte alltid är medveten om, och att vi ska ta oss lärdom av allt som händer. Att det t.o.m. kan göra oss starkare, men är det verkligen så eller är det de starka som klarar sig igenom svårigheterna de utsätts för? Alla orkar nog inte kämpa stora delar av livet, alla har inte hopp om att det kanske vänder en dag, att det händer nåt positivt i deras liv som kan hjälpa dem att kämpa vidare.
Vissa kämpar hela livet, och vad har de då fått ut av de? Har de blivit starkare, har det fått känna på lycka, kärlek, de som gör livet värt att leva? Har de vågat ta tills sig dessa känslor, eller har de bara ägnat tid åt att kämpa och vänta på att allt ska vända och blir bra... Vad finns det för råd till dem som bara möter motgångar, hur kan man ge dem hopp, är det rätt att ge dem hopp om att kämpa vidare?
Lever de starka på hoppet? Vad gör då de svaga, är det de som begår självmord och blir inlagda på dårsjukhus, eller är det de som  bara försvinner och stänger sig inne? Eller är det kanske de som begår olika slags brott här i samhället.
Hur gör folk, det är ju rätt många som möter stora motgångar, och sen när det änligen lugnat ner sig lite kommer nästa och nästa, stor som liten..
Slutar det alltid lyckligt? Eller är deras öde förutbestämt, det ska testas hårt och se hur mycket smärta de orkar med, om de kan vända saker och ting till det lite mer positiva..

Kommentarer
Postat av: Ida

Rösta på mig i dagens blogg;).. Kolla min blogg!

2009-12-15 @ 12:52:13
URL: http://volvoloveeer.blogg.se/
Postat av: Ida

Rösta på mig i dagens blogg;).. Kolla min blogg!

2009-12-15 @ 12:52:13
URL: http://volvoloveeer.blogg.se/
Postat av: Emmelist

tack för din röst på ida :D hon vann! :D

2009-12-15 @ 18:45:41
URL: http://emmelist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0